Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εφιστά την προσοχή των δημοτών και κυρίως των προμηθευτών για περιστατικά τηλεφωνικής απάτης από επιτήδειους, οι οποίοι ισχυρίζονται πως καλούν από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Σήμερα, η Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου έγινε αποδέκτης παραπόνων και καταγγελιών από προμηθευτές για περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης για δήθεν εξόφληση ενταλμάτων που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια. Οι επιτήδειοι που απευθύνονται στους προμηθευτές του Δήμου είναι αρκετά πειστικοί επικαλούμενοι πως είναι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας, δίνοντας λεπτομέρειες και στοιχεία τιμολογίων – αριθμό, ποσά κ.λπ., προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όσοι πολίτες και προμηθευτές έχουν γίνει αποδέκτες απόπειρας εξαπάτησης να προβούν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη δίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δεν ζητάει σε καμία περίπτωση κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς ενώ αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα και σε άλλους Δήμους.

 

Tags :