Μια ουσιαστική και ανθρώπινη πρωτοβουλία υλοποιεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αξιοποιώντας τα υλικά που προέκυψαν από τον πρόσφατο καθαρισμό του Πάρκου Δεξαμενής.
Ο Δήμος θα διαθέσει δωρεάν καυσόξυλα σε συμπολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δίνοντας ζεστασιά και στήριξη.
Ποιοι δικαιούνται τα καυσόξυλα:
-
Άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω
-
Δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (Ε.Ε.Ε.)
-
Δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου έως και την Παρασκευή 27 Ιουνίου.
Η επιλογή των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Η ποσότητα των ξύλων που θα διανεμηθεί θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την Κοινωνική Υπηρεσία.
Με αυτή την πράξη, ο Δήμος αξιοποιεί υπεύθυνα τα προϊόντα καθαρισμού του δημόσιου χώρου, δίνοντας ζεστασιά και στήριξη στους συμπολίτες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.




