Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (ΚΟΚΚΙΝΟ) εντάσσεται ο Δήμος Ναυπλιέων από αύριο το πρωί, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Τα περιοριστικά μέτρα έχουν ισχύ από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00.

Τα μέτρα που ισχύουν είναι τα εξής:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί
❗️Τηλεκπαίδευση για τα λύκεια
❗️Πραγματοποίηση λειτουργιών σε χώρους λατρείας με ανώτατο όριο τα 9 άτομα
❗️Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και
❗️Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.
Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και τα Γυμνάσια παραμένουν σε δια ζώσης λειτουργία. Η τηλεκπαίδευση εφαρμόζεται μόνο για τους μαθητές των Λυκείων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος έστιελε το δικό του μήνυμα στους πολίτες:

”Θέλω να σας ανακοινώσω, μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Πολιτική Προστασία , ο Δήμος μας, ο Δήμος Ναυπλιέων από αύριο Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως την Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00 εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (ΚΟΚΚΙΝΟ).
Πρέπει όλοι μας, να τηρούμε τα μέτρα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Με υπομονή , αντοχή και δύναμη θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε κι αυτό .
Κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε καλά τα χέρια μας και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!”

Θέλω να σας ανακοινώσω, μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Πολιτική Προστασία , ο Δήμος μας, ο Δήμος Ναυπλιέων από…

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Κωστούρος στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021