Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκαν εχθές 11/1 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 125 άτομα, προσήχθησαν 181 και έγινε έλεγχος σε 1.496 εκ των οποίων 1.108 ήταν ημεδαποί και 388  αλλοδαποί. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 1.035 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 258 παραβάσεις.

Στην Κορινθία, εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής, παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν 1 ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, 1 ημεδαπός  για ανυποταξία στο εσωτερικό, 4 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 7 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, εξιχνιάστηκαν τέσσερις 4 περιπτώσεις κλοπής, σε βάρος ημεδαπών που έγιναν κατά τη χρονική περίοδο από την 16.10.2021 έως την 31.10.2021 στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών 3 ημεδαπών, ηλικίας 23,29 και 38 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.