Ρεπορτάζ: Δώρα Μεθενίτη

Ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν ενοχλούσε κανέναν ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του Ξυλοκάστρου, ο 45χρονος πατέρας της παλαιοχριστιανικής οικογένειας που ζούσε σε απομονωμένη περιοχή και σε πρωτόγνωρες συνθήκες στο Μάννα Κορινθίας.

Το DMnews.gr ήρθε σε επικοινωνία με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που κινείται στην ευρύτερη περιοχή τα τελευταία 4 – 5 χρόνια και δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα. Μάλιστα πολλές φορές γινόταν στόχος από κατοίκους καθώς τον κατηγορούσαν για μικροκλοπές και φθορές σε περιουσίες που προκαλούσαν ομάδες Ρομά.

Επιχειρηματίας του Ξυλοκάστρου δήλωσε ότι γνωρίζει τον πατέρα τα τελευταία χρόνια αφού τον έχει πελάτη στην επιχείρηση που διατηρεί. Όπως υποστηρίζει πήγαινε πάντα μόνος του για να πραγματοποιήσει αγορές και δεν είχε δει ποτέ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ενώ έκανε μεγάλους λογαριασμούς και πάντα ήταν τυπικός στις πληρωμές.

Ο 45χρονος δεχόταν και ντελίβερι στην κοινότητα που διέμενε ενώ ήταν λιγομίλητος και δεν απαντούσε σε ερωτήσεις που αφορούσαν την καταγωγή του και γενικότερα δεν έδινε πληροφορίες για την οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή δεν γνώριζαν την ύπαρξη της οικογένειας.

Κορινθία – Βίντεο: Συνελήφθη ο πατέρας – Αγνοούνται η μητέρα και τα ανήλικα – Στο νοσοκομείο ο 15χρονος γιος

 

Φωτο: iefimerida.gr

Tags :