Αστυνομικοί και Κοινωνικές Υπηρεσίες βρέθηκαν σήμερα το πρωί, στην κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία με σκοπό να κάνουν αυτοψία στον χώρο αλλά ο 45χρονος πατέρας δεν συνεργάστηκε και αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια είχε ενημερωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από τις κοινωνικές υπηρεσίες Ξυλοκάστρου και πιθανόν για αυτό το λόγο η μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το μικρότερο είναι εγγόνι της, είχαν φύγει από το σημείο και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους. Ο 15χρονος γιος που βρισκόταν στο σημείο με τον πατέρα και την 25χρονη ετεροθαλή αδερφή του που είχε αρχικά πάρει τα ανήλικα μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τα επέστρεψε στους γονείς λίγες ώρες αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να διαπιστωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ότι ο 45χρονος δεν έχει τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα και το μόνο που έχει συνεννοηθεί με τον διοικητή είναι ότι θα υπογράψει για το ανήλικο τέκνο του ένα έγγραφο, για το οποίο ο εισαγγελέας διέταξε την επείγουσα προκαταρκτική. Μάλιστα όπως τόνισε, τα παιδιά τα φροντίζει και εκείνος και η σύζυγός του, χωρίς καμία παρέμβαση του κράτους και δεν υπάρχει καμία παραμέληση ανηλίκου. Τέλος, σημείωσε ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος που του φορτώσανε κατηγορίες επειδή κυνήγησε έναν λαθροκυνηγό και δεν μπορεί να αφαιρεθεί καμία επιμέλεια ανηλίκου, εάν δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του πατέρα: 

Μάννα Κορίνθιας: Κατεπείγουσα προανάκριση διέταξε ο εισαγγελέας – Αγνώστου πατρός το βρέφος

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

 

Tags :