Κανένας από τους καθηγητές δεν αντιλήφθηκε το περιστατικού ξυλοδαρμού του 16χρονου μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου ενώ ο διευθυντής αρνείται ότι ο ανήλικος δέχθηκε την επίθεση μέσα στον χώρο του σχολείου… σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ”Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αναλυτικότερα, ο ανήλικος που πηγαίνει στην Β’ Λυκείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στις 16 Ιανουαρίου από έναν 22χρονο Ινδό εξωσχολικό και έναν ανήλικο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ κατά την διάρκεια του διαλείμματος και ενώ κατευθυνόταν από το 2ο στο 1ο ΕΠΑΛ γιατί είχε μάθημα στα εργαστήρια. Τότε, ο εξωσχολικός του έπιασε την κουβέντα με σκοπό να του αποσπάσει την προσοχή και ο ανήλικος μαθητής του επιτέθηκε πισώπλατα με μπουνιές και κλωτσιές. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στην κάτω γνάθο και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργείο να τοποθετηθούν λάμες στη γνάθο του για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Η μητέρα του θύματος, υποστηρίζει ότι το παιδί της μετά την επίθεση κείτονταν αιμόφυρτος στο προαύλιο και οι καθηγητές δεν τον περιέθαλψαν, ούτε πρόσφεραν πρώτες βοήθειες, όπως επίσης δεν ενημέρωσαν την οικογένεια, δεν τιμώρησαν τον άλλο μαθητή και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία για την παρουσία εξωσχολικού στον χώρο του σχολείου.

Σύμφωνα με τους γονείς του 16χρονου, ο άλλος μαθητής του επιτέθηκε επειδή ζήλεψε καθώς είναι φίλος με την κοπέλα του ενώ απευθύνθηκαν στην αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αυτό που υποστηρίζει η μητέρα είναι ότι το συμβάν έγινε κάτω από το γραφείο των καθηγητών αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα… αφού ακόμα και σήμερα οι καθηγητές λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο σχολείο.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Tags :