Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη σήραγγα Νεοχωρίου, στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και στον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εργασιών ετήσιας συντήρησης.
Σύμφωνα με απόφαση της Ελληνική Αστυνομία και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2026 στις 07:00 έως και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2026 στις 16:00.
Οι ρυθμίσεις αφορούν το ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλαμάτα, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 135,5 έως τη Χ.Θ. 134,8.
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Η κυκλοφορία προς Καλαμάτα θα διεξάγεται μέσα από τη σήραγγα σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.
- Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από ανοιχτό τμήμα της παλιάς χάραξης, εκτός της σήραγγας.
Η εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. θα έχει την ευθύνη για τη σήμανση, την ενημέρωση των οδηγών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
Οι οδηγοί καλούνται να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή, να ακολουθούν τη σήμανση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την αποφυγή καθυστερήσεων και τροχαίων ατυχημάτων.




