Με έναν ξεχωριστό τρόπο δύο νέοι άνθρωποι έδειξαν την συμπαράστασή τους σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου, εναντίον του Covid 19. Πρόκειται για τον έφορο του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, Γιώργο Θεοχάρη και τον αθλητή του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο Απόστολο Βαφειάδη, οι οποίοι έτρεξαν για 4 ώρες στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, διανύοντας 42,195χλμ και κάνοντας 44 στροφές!
Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και έχοντας παρθεί όλα τα μέτρα προστασίας, με σκοπό την συμπαράσταση προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του κόσμου που δίνουν μάχη με τον ιό αλλά και την απόστολή, του μηνύματος ελπίδας  σε όλους όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ή σε κάποιο νοσοκομείο.
Οι δύο νέοι μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε έναν κλασσικό μαραθώνιο στην virtual έκδοσή του και μας χάρισαν στιγμές συγκίνησης και ταυτόχρονα ελπίδας… ότι θα τα καταφέρουμε όλοι και θα ζήσουμε και πάλι σε έναν κόσμο υγιή!
ΠΗΓΗ PHOTO: FACEBOOK ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ