Ποιος απαγορεύει σε έναν πρόεδρο των ΗΠΑ να μην έχει στυλ και να μην μπορεί να δημιουργήσει τάσεις! Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει, γι’ αυτό και ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος, Joe Biden… παρέδωσε μαθήματα μόδας, σε μία απογευματινή συνάντηση που είχε με ομάδα δημάρχων!

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε φορώντας μπλε σακάκι, γκρι παντελόνι, κόκκινη γραβάτα με ρίγες… και κάλτσες που πραγματικά έγιναν viral! Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί ήταν γεμάτες με μικρά σκυλάκια… ομολογουμένως μία μη αναμενόμενη επιλογή που έκλεψε τις εντυπώσεις! Γιατί ο πρόεδρος γνωρίζει ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

Αυτή η στιλιστική του επιλογή προφανώς πηγάζει από την αγάπη του για τα ζώα και συγκεκριμένα για τα σκυλιά. Η ευαισθησία του ίδιου αλλά και όλης της οικογενείας του για τα κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα ζώα αποδεικνύεται, αφού ήδη έχει υπό την προστασία του δύο σκυλιά που υιοθέτησαν το 2018 από άσυλο. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι από τον καινούργιο χρόνο ο πρώτος σκύλος που προέρχεται από άσυλο θα μετακομίσει στον Λευκό οίκο.

ΠΗΓΗ PHOTO: INSTAGRAM JOE BIDEN