Σε αυτές τις εκλογές δεχόμαστε καθημερινά καταιγισμό από διαφημιστικά σποτάκια υποψηφίων που δοκιμάζουν την τύχη τους… στις αυτοδιοίκητές Εκλογές!

Ένας όμως φαίνεται ότι έχει την τύχη με το μέρος του αλλά και άστρο… ο οποίος ανήκει στη νέα γενιά και με δυνατή φωνή λέει τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς φόβο και με πολύ… πάθος.

Πρόκειται για τον Χιλιομοδιότη Δημήτρη Μπίτζιο, Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τη ”Συμμαχία Πολιτών” και τον Βασίλη Νανόππουλο. Ο Δημήτρης είναι ένα φαινόμενο που ο εκρηκτικός του χαρακτήρας και η αλήθεια του… βγαίνει μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς στο Facebook. Έχει την ευφυΐα και την μαεστρία μέσα από το χιούμορ που τον διακρίνει να μπορεί, να βοηθήσει στα κοινά και να προσφέρει στον τόπο του. Μας έχει κάνει να σκάσουμε στα γέλια από τα βίντεο που ανεβάζει έχοντας για μουσικό χαλί από Michael Jackson έως Κώστα Σαφέτη και το επόμενο δευτερόλεπτο μας έχει κάνει να προβληματιστούμε…Τα λάικ και οι προβολές στα βίντεο είναι χιλιάδες δείχνοντας ότι έχει ρεύμα και την εκτίμηση του κόσμου αφού, όμοιός του δεν υπάρχει στην εκλογική αρένα…

Σε κάθε περίπτωση, το φαινόμενο Μπίτζιος είναι η φωνή της κοινωνίας και ήρθε για να μείνει, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος στις 8 Οκτωβρίου!