Έναν εφιάλτη έζησε και ζει τους τελευταίους μήνες μία ηλικιωμένη γυναίκα που ζει με τρία σκυλιά στην Αμαλιάδα, σε ένα κτήμα 12 στρεμμάτων.

Η 77χρονη γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας άνδρας περίπου 50 ετών, γνωστός στην περιοχή για την παραβατική του συμπεριφορά… μπήκε στο κτήμα της και προσπάθησε να ασελγήσει ερωτικά στα τρία σκυλιά που της κρατούν συντροφιά! Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό αφού οι γείτονες τον έχουν δει να παρενοχλεί τα σκυλιά κυρίως βραδινές ώρες.

Μάλιστα, την πρώτη φορά που επιχείρησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, η ηλικιωμένη τον αντιλήφθηκε και όταν του είπε να φύγει, αυτός την έβρισε και επιχείρησε να την χτυπήσει. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, αλλά γείτονες που επέστρεφαν από γιορτή και τον είδαν να κυνηγά τα σκυλιά, του έβαλαν τις φωνές, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια.

Σημειώνεται ότι, τέσσερις περίπου μήνες πριν μια σκυλίτσα μεγάλης ηλικίας στην οποία ο δράστης είχε ασελγήσει… έχασε τη ζωή της μετά από μερικές μέρες. Άλλες πηγές αναφέρουν ακόμα πως μερικές μέρες νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα σε στάνη, όπου είχε γίνει άμεσα αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο που τον έδιωξε.

Ο δράστης προσεγγίζει τα ζώα δίνοντάς τους λιχουδιές ενώ, οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται ακόμα και για την δική τους ζωή.

Έπειτα από την καταγγελία, οι Αρχές τον εντόπισαν την επόμενη μέρα και τον συνέλαβαν ενώ οδηγήθηκε στον ψυχίατρο, όπου γνωμάτευσε ότι δεν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.

Με πληροφορίες από patrisnews.com

Tags :