Περίπου 15 ημέρες έχουν περάσει από τότε που Instagram, Facebook και Messenger είχαν ”πέσει” προκαλώντας παγκόσμια αναστάτωση στους χρήστες!

Εδώ και λίγη ώρα εμφανίζουν ξανά προβλήματα και δυσλειτουργίες με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι οι εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά σε Ελλάδα, ΗΠΑ και αρκετές ακόμα περιοχές. Πάνω από 1.000 άτομα έχουν αναφέρει προβλήματα, μεταξύ άλλων με την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων. Ορισμένοι δήλωσαν επίσης, ότι δεν μπορούν να δουν ιστορίες ή να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις και στις δύο εφαρμογές.

Το Down Detector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τα προβλήματα στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και με τις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε μια έξαρση των αναφορών που σχετίζονται με το Instagram και το Facebook σήμερα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας, η οποία φαίνεται ότι έπληξε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και την Ασία, πολλοί κατευθύνθηκαν στο X, που παλαιότερα ονομαζόταν Twitter, για να διαμαρτυρηθούν.

Με πληροφορίες από ieidiseis.gr

Tags :