Η αδυναμία της Αννίτας Πάνια για τα γλυκά είναι γνωστή… έτσι θέλοντας να μπει και αυτή στο κλίμα των εορτών, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει τα πιο διάσημα γλυκά των Χριστουγέννων… που δεν είναι άλλα από τα μελομακάρονα!

Η προσπάθεια της παρουσιάστριας φαίνεται ότι δεν ήταν επιτυχημένη… όπως θα δείτε στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, στο instagram!

Συγκεκριμένα πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, κρατώντας στο χέρι μία πιατέλα με τις δημιουργίες της… και γεμάτη απορία στο πρόσωπό της… να αναρωτιέται αν αυτό που κρατά είναι μελομακάρονο ή μπιφτέκι… αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο την αποτυχημένη προσπάθειά της… που όπως η ίδια έγραψε με πολύ χιούμορ, εντοπίζεται στο μέγεθος!

Μπορεί οι δημιουργίες της να μοιάζουν με μπιφτέκια… αλλά αυτό δεν θα την σταματήσει να τις δοκιμάσει… περιμένοντας με αισιοδοξία τον νέο χρόνο, όπως έγραψε στην λεζάντα:

“Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά… Τα μελομακάρονα μου, μοιάζουν περισσότερο με μπιφτέκια… Βγήκαν τεράστια… Πάντως μια φίλη μου λέει πως όταν τα γλυκά των Χριστουγέννων αποτυγχάνουν όλα θα πάνε καλά!! Λέτε να είναι παραμύθι;;”