Η Ημέρα των Ευχαριστιών, γιορτάζετε κάθε χρόνο στην Αμερική την τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη! Η γιορτή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου και κρατάει ως την Πρωτοχρονιά. Όλες οι οικογένειες θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον δημιουργό για τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν με το τέλος της σοδειάς… απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό δείπνο στο σπίτι και δεν λείπει από το μενού φυσικά… η παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα. Το δείπνο του Thanksgiving είναι ένα έθιμο που έχουν υιοθετήσει πολλά σπίτια και στην Ελλάδα! Ανάμεσα σε αυτά…  και το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού!

Παρόλο που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μπήκε γι’ άλλη μία φορά στην κουζίνα όπως μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα και ετοίμασε την πιο νόστιμη και λαχταριστή γαλοπούλα, για την οικογένειά της… δείχνοντάς τους με αυτό τον τρόπο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της!

Μάλιστα μέσα από ένα instagram story, τάγκαρε την κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου… γράφοντας ”που είσαι;”… θέλοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο να της δείξει πόσο της λείπει, καθώς η Αμαλία μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και να την κάνει να νοσταλγήσει… τα φαγητά της μαμάς!