Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood, Charlize Theron με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο… μπορεί να έχει βραβευτεί με Όσκαρ και να έχει αφεθεί στα χέρια κορυφαίων make up artist… όμως δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, όχι μόνο για τις ανάγκες κάποιου ρόλου αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Κατά καιρούς την έχουμε παρακολουθήσει να κάνει ανατρεπτικές αλλαγές στο look της… αυτή την φορά όμως, φαίνεται να εμπιστεύτηκε την εικόνα της στα παιδιά της Jackson & August ! Η ηθοποιός φάνηκε όχι μόνο να το απολαμβάνει αλλά… να αισθάνεται και υπερήφανη!

Eτσι μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους followers της, στο instagram σχολιάζοντας: ” Για κάθε make up artist εκεί έξω, προσέξτε έχετε ανταγωνισμό”.

 

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν με σχόλια από συνεργάτες της ηθοποιού που επιμελούνται την εμφάνισή της, όπως ο hair stylist Adir Abergel που σχολίασε: ” Τώρα μιλάμε” και η makeup artist Kate lee που φαίνεται να προβληματίστηκε, σχολιάζοντας με την σειρά της: ”oh boy, παρακαλώ μην με απολύσετε”.