Με μία τρυφερή ανάρτηση ο χολιγουντιανός ηθοποιός Michael Douglas μας σύστησε τον εγγονό του Ryder T. Douglas… αποθανατίζοντας την πρώτη φορά που τον συνάντησε και τον πήρε στην αγκαλιά του, περίπου έναν μήνα μετά την γέννησή του.

Στα μέσα του Δεκέμβρη ο γιος του 76χρονου ηθοποιού, Cameron Douglas και η σύντροφός του Viviane Thibes καλωσόρισαν στην ζωή τους…το δεύτερο παιδί τους. Ο ευτυχισμένος παππούς δεν μπόρεσε να τον δει τότε, εξαιτίας του κορωνοϊού!

Ήρθε όμως η ώρα για την πρώτη γνωριμία τους… με τον Michael Douglas να δημοσιεύει μία φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τον δείχνει όχι μόνο να κρατάει αγκαλιά το μωρό αλλά και να το ταΐζει με το μπιμπερό… γράφοντας στην λεζάντα :

«Η πρώτη φορά που βλέπω τον ενός μηνός εγγονό μου, Ryder».

Για πρώτη φορά μας τον είχε συστήσει πριν λίγες εβδομάδες, με μία φωτογραφία όλης της οικογένειας του γιού του… με τον Cameron, την Viviane, την μικρή κόρη τους lua και τον νεογέννητο γιο τους. Τότε ο συγκινημένος παππούς είχε γράψει: «Συγχαρητήρια Κάμερον και Βίβιαν! Καλωσόρισες στον κόσμο, Ράιντερ Τ. Ντάγκλας»