Ποιος δεν αναπολεί, τις μέρες που περνούσε με την αγαπημένη του γιαγιά! Ανυπομονούσες να έρθει η Κυριακή, να πας σπίτι της! Ένα σπίτι που άστραφτε και μύριζε καθαριότητα! Μία μυρωδιά που κάθε φορά που ανοίγεις ένα μπουκάλι χλωρίνη, σου φέρνει παιδικές θύμησες! Αυτήν εμπιστευόταν η γιαγιά, για να έχει ένα όμορφο, καθαρό, προστατευμένο χώρο από μικρόβια και να σε υποδεχτεί! Αυτήν εμπιστεύεσαι και εσύ σήμερα, αυτήν συστήνει και ο οργανισμός υγείας, για την προστασία μας από ιούς, όπως ο COVID19. Τελικά κάτι ήξερε η γιαγιά!

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΛΩΡΙΝΗΣ

Το πιο δημοφιλές και οικονομικό απολυμαντικό ευρείας κατανάλωσης, σε όλο τον κόσμο, έχει ως βασικό συστατικό το υποχλωριώδες νάτριο. Είναι τόσο αποτελεσματικό στην εξουδετέρωση του 99,9%, ανθεκτικών και διαφορετικών μικροβίων, όπως EBOLA, H5N1, H1N1, AIDS αλλά και τον ”επίκαιρο” COVID19, μέσα σε λίγα λεπτά. Ας σπάσουμε λοιπόν την αλυσίδα μετάδοσής τους και ας προστατέψουμε τα ελληνικά νοικοκυριά, ”πολεμώντας ” τους με χλωρίνη.

3 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Σηκώστε τα μανίκια, βάλτε γάντια και πάμε να απολυμάνουμε όλο το σπίτι…από τον κήπο μέχρι το πιο κρυφό και βρώμικο σημείο του! Κάδοι απορριμμάτων, βρύσες, χερούλια, λεκάνες, νεροχύτες, διακόπτες, τραπέζια, καρέκλες, τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεχειριστήρια, και φιλοξενούν τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

1. Ξεκινήστε βάζοντας πάντα σε πλαστικό σκεύος, 1l νερό και 4 κουταλάκια του γλυκού χλωρίνη. Το μίγμα τώρα είναι αραιωμένο και έτοιμο για χρήση!
2. Πριν αρχίσετε να απολυμάνετε επιφάνειες, καθαρίστε τες πρώτα με νερό και σαπούνι.
3. Τώρα ψεκάστε και αφήστε το προϊόν να δράσει 10′ και στην συνέχεια σκουπίζετε με βρεγμένο πανί.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε…ο εχθρός εξολοθρεύθηκε!

ΠΡΟΣΟΧΗ

► Χρησιμοποιείτε πάντα το προϊόν, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
► Να αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα. Φορέστε πάντα γάντια.
► Να φυλάσσεται μακριά από φως και παιδιά.
► Να χρησιμοποιείται πάντα πλαστικά δοχεία για την αραίωση του προϊόντος
και να γίνεται η παρασκευή του πάντα σε αεριζόμενο χώρο.
► Να χρησιμοποιείται πάντα καθαρό νερό για το διάλυμα αλλιώς χάνει την αποτελεσματικότητά του.
► Να θυμάστε ότι το προϊόν έχει ημερομηνία λήξης.
► Μην αναμιγνύετε ποτέ την χλωρίνη με άλλα προϊόντα, γιατί μπορεί να παραχθούν τοξικά αέρια, ιδιαίτερα επικίνδυνα και δηλητηριώδη.