Μία ρομαντική κωμωδία με τίτλο «Locked Down» και δημιουργό τον Στίβεν Νάιτ είναι η νέα ταινία που θα προβληθεί στις 14 Ιανουαρίου από το HBO Max και δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη… αφού το σενάριό της έχει βασιστεί στο ”πανδημικό κλείδωμα”!

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Αν Χάθαγουεϊ που υποδύεται την Λίντα και ο Τσιούετελ Έτζιοφορ που υποδύεται τον Πάξτον. Πρόκειται ένα αποξενωμένο ζευγάρι που γίνεται όλο και πιο απελπισμένο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19… έτσι αποφασίζει να χωρίσει πριν το Ηνωμένο Βασίλειο μπει σε καθολικό lockdown. Η πανδημία όμως τους αλλάζει τα σχέδια και τους αναγκάζει να να περάσουν μαζί τον εγκλεισμό και να προσπαθήσουν να συνυπάρξουν στο ίδιο σπίτι, με πολύ κρασί, ποίηση και όση αγάπη έχει απομείνει… προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη καθημερινότητα… μέσα σε όλα αυτά οι δυο τους καταλήγουν σε ένα σχέδιο να κλέψουν ένα ανεκτίμητο διαμάντι από το πολυκατάστημα πολυτελείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Harrods, για να διευκολύνουν… τις οικονομικές τους ανησυχίες.

Άραγε η ληστεία αυτή… θα τους φέρει πιο κοντά…;

Στην ταινία της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020, συμμετέχουν επίσης οι Μπεν Στίλερ, Στίβεν Μέρτσαντ, Λούσι Μπόιντον, Μίντι Κάλινγκ και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με δηλώσεις της πρωταγωνίστριας στο people, παρόλο που οι συνθήκες ήταν εναντίον τους… η ανάγκη δημιουργίας έκανε όλους τους συνεργάτες να είναι συγκεντρωμένοι και συνεργάσιμοι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενώ ταυτόχρονα τους έδωσε μία περίεργη αίσθηση ελευθερίας! Η εμπειρία της δημιουργίας αυτής, ήταν “πολύ φυσιολογική” για κάποιους και “εντελώς άγρια” για άλλους.

Αυτό που την τρόμαξε… περισσότερο, ήταν ότι έπρεπε να βγάζει τη μάσκα της κάθε μέρα… ο φόβος αυτός την έκανε να ρισκάρει με την υποκριτική της . Αυτό όμως την έκανε επίσης, να εκτιμήσει την αφοσίωση και τον σεβασμό των τεχνικών του συνεργείου που δεν έβγαζαν τις δικές τους ακόμη κι όταν τα γυρίσματα γίνονταν σε ζεστούς χώρους και κουβαλούσαν τις κάμερες και τον βαρύ εξοπλισμό φωτισμού και της έδωσε μία τάση προς την χαρά της δημιουργίας!

Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα της Λίντα, η Αν Χάθαγουεϊ που την υποδύεται δηλώνει ότι κουβαλάει τόση ένταση μέσα της… που με έναν περίεργο τρόπο το χάος της κλειδαριάς… της επιτρέπει να την απελευθερώσει και με την βοήθεια του Πάξτον να κατανοήσει τι σημαίνει ειλικρίνεια, αυθεντικότητα και ελευθερία γι’ αυτήν.

Στην προσωπική της ζωή το lockdown για την βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό, έχει δηλώσει πως είναι ένας αγώνας γεμάτος προκλήσεις που έρχεται αντιμέτωπη μαζί με τον σύζυγό της και τους δύο γιούς τους καθημερινά… όμως ως μητέρα βρήκε τα πατήματά της, που την οδήγησαν σε χρυσές επενδύσεις μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Όπως η ίδια πιστεύει υπάρχει προφανώς μια καμπύλη μάθησης… απλά πρέπει να είσαι ευγενικός με τον ευατό σου, γιατί νιώθεις ότι κάνεις τα πάντα λανθασμένα ειδικά τις πρώτες μέρες! Όσο για το πιο σημαντικό μάθημα που πήρε κατά την διάρκεια της πανδημίας είναι ότι ο τρόπος που ζούμε και αγαπάμε… είναι αυτό που θα θυμόμαστε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Πηγή πληροφοριών: people.com