Οι Νew York Times κυκλοφόρησαν μια λίστα με τους “25 Καλύτερους Hθοποιούς του 21ου αιώνα”!

Όπως σημειώνουν στην εισαγωγή τους οι κριτικοί των Νew York Times, δεν υπάρχει καμία φόρμουλα στην επιλογή των συγκεκριμένων ηθοποιών και παραδέχονται ότι αυτή η λίστα είναι προφανώς υποκειμενική και πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά με αρκετές παραλείψεις ονομάτων.

Εξηγούν ακόμα, ότι μερικοί από τους ηθοποιούς που δίνουν το «παρών» στον κατάλογο είναι νέοι στο χώρο, ενώ άλλοι μετρούν χιλιόμετρα πορείας. Σίγουρα όμως, κατά την άποψη των αρθρογράφων πάντα, είναι ηθοποιοί χαμαιλέοντες, άλλοι ήρωες της δράσης και άλλοι ταλαντούχοι στην κωμωδία.

«Όπως και να έχει πάντως, οι 25 ηθοποιοί που βρίσκονται στη λίστα, είναι οι 25 λόγοι που αγαπάμε ακόμα τις ταινίες, ίσως περισσότερο από ποτέ», καταλήγουν στο κείμενό τους οι κριτικοί.

Όπως ήταν λογικό, πολλοί χρήστες στα social media, εκφράζουν τα παράπονά τους για ονόματα ηθοποιών που έχουν μείνει απέξω από αυτό τον κατάλογο, με αρκετούς να σχολιάζουν το γεγονός ότι στον κατάλογο δεν συναντάμε κανέναν ομοφυλόφιλο ηθοποιό.

Σε αυτό οι Νew York Times, απάντησαν ότι το μοναδικό κριτήριο ήταν το ταλέντο των ηθοποιών στην υποκριτική και δεν εξέτασαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Άλλωστε, πολλοί από τους παρακάτω ηθοποιούς έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες με εξαιρετικό τρόπο.

Ας δούμε ποιοι βρίσκονται στην λίστα: 

25. Gael Garcia Bernal
24. Sonia Braga
23. Mahershala Ali
22. Melissa McCarthy
21. Catherine Deneuve20. Rob Morgan
19. Wes Studi
18. Willem Dafoe
17. Alfre Woodard
16. Kim Min-hee15. Michael B. Jordan
14. Oscar Isaac
13. Tilda Swinton
12. Joaquin Phoenix
11. Julianne Moore10. Saoirse Ronan
9. Viola Davis
8. Zhao Tao
7. Toni Servillo
6. Song Kang-ho

Και στην πρώτη πεντάδα, βρίσκονται: 

5. Nicole Kidman 

 


4. Keanu Reeves

 


3. Daniel Day-Lewis

 


2. Isabelle Huppert

 

 

Και στην πρώτη θέση βρίσκεται, ο Denzel Washington!

ΠΗΓΗ:inewsgr