Ξεπέρασε τα όριά της… η υπομονή της διοίκησης του Παναργειακού έπειτα από τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία αναφέρει ότι βγήκε εκτός αυτού και μίλησε με αισχρούς χαρακτηρισμούς στα μέλη της διοίκησης της ομάδας και στον Διοικητή της Αστυνομίας Κορίνθου μέσα στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι με την Μπάρτσα, επειδή του έβρισαν τη μάνα.

Η διοίκηση του Παναργειακού απάντησε με ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας, στο Facebook και όπως αναφέρει, η υπομονή έχει τα όριά της καθώς από εχθές ο γνωστός ποινικολόγος  βρίζει αισχρά το πρόεδρο της ομάδας, τα μέλη του Δ.Σ., τον προπονητή και τις οικογένειές. Όπως τονίζει εχθές στο γήπεδο απείλησε ότι δεν θα φύγουνε ζωντανοί όπως επίσης, απείλησε αστυνομικούς ότι θα τους μεταθέσει στα χωριά τους. Αυτό που εξόργισε την διοίκηση είναι ότι ο κ. Κούγιας δικαιολόγησε την συμπεριφορά λέγοντας ότι του έβρισαν τη μάνα. Η ανακοίνωση συνεχίζει με το ερώτημα… ”Ποιος τα κάνει όλα αυτά;”, Και ακολουθεί η απάντηση… ”Ο διαπρεπέστερος Έλληνας ποινικολόγος, πρώην πλέον πρόεδρος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και παραμένων μονάχα (εώς πότε άραγε;) αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Αλέξιος Κούγιας.”

Σύμφωνα με την διοίκηση δεν τους κάνει καμία εντύπωση η συμπεριφορά αυτή καθόσον, ο συγκεκριμένος κύριος είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τα κατά καιρούς show που έχει δώσει και τα πυροτεχνήματα που έχει εκτοξεύσει. Ακόμα και στενοί του συνεργάτες στην ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ καταφέρθηκαν εναντίον του αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα για αυτόν. Τέλος αναρτήθηκε το εν λόγω βίντεο που έχει καταγραφεί το περιστατικό ώστε σύμφωνα με τον Παναργειακό να λάμψει η αλήθεια και να διευκολυνθεί το έργο της αθλητικής δικαιοσύνης και όλων των αρμόδιων αρχών.

Αλέξης Κούγιας: «Όταν μου βρίσεις τη μάνα… θα πρέπει να πληρώσεις!»

Αλέξης Κούγιας: «Παύω να ασχολούμαι με τον ΠΑΣ Κόρινθος – Έχω τις χειρότερες εντυπώσεις για τον Γιώργο Πιέτρη!»

Tags :