Ένας θησαυρός κρύβεται στην πόλη μας και ο Δήμος Κορινθίων προτρέπει όλους τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να ψάξουν κάθε γωνιά με σκοπό να τον βρουν!

Εάν θέλετέ να γίνετε ”πλούσιοι” το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι την Κυριακή 3 Μαρτίου να βρεθείτε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου  (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη ) στις 10:30 το πρωί και να ξεκινήσετε το ψάξιμο… Οι πιθανότητες να ανακαλύψετε τον θησαυρό είναι πολλές… αρκεί να είστε παρατηρητικοί, να έχετε στρατηγική και να λύνετε γρήγορα γρίφους. Ακόμα και εάν δεν τα καταφέρετε, σίγουρα θα έχετε γελάσει πολύ και θα έχετε αποκτήσει γνώσεις καθώς θα ανακαλύψετε κομμάτια της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης! Εξάλλου σκοπός του παιχνιδιού είναι η χαρά, το μυστήριο και η γνώση!

Το Κυνήγι Θησαυρού είναι ενταγμένο στις δράσεις για το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 και γίνεται με την στήριξη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκίνητου Κορινθίας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 1/3/2024 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το όριο των συμμετοχών είναι 60 ομάδες που μπορούν να συμμετέχουν με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Για να λάβετε μέρος στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της Αποκριάς, χρειάζεται να:

  • Φτιάξετε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από 1-4 άτομα
  • Ορίσετε έναν αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών
  • Δηλώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής
  • Έχετε μεταφορικό μέσο ( μηχανάκι, αυτοκίνητο)

Στους 3 πρώτους Νικητές θα απονεμηθούν Κύπελλα ενώ κύπελλο θα πάρει και το 1ο Γυναίκειο Πλήρωμα ( Οδηγός-Συνοδηγός).  Τέλος σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθεί έπαινος για την συμμετοχή τους.

Αναλυτικές Πληροφορίες στο https://www.alak.gr/kinigi
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6984 630140
Κ.ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ-ΔΑΜΑΛΑ

Tags :