Τα ”έτσουξαν” δύο Ιρλανδές Τουρίστριες πριν μπούνε στο αεροπλάνο με προορισμό την Κρήτη… με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»!

Πρωταγωνίστριες του περιστατικού είναι μία 55χρονη, η οποία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο στο Μάντσεστερ μαζί με την 24χρονη κόρη της και το 1,5 χρονών εγγόνι της. Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα ενώ η μία χτύπησε και επιβάτη. Ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την κατάσταση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Αστυνομία. Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε αποβιβάστηκαν και όταν η κόρη είδε τους Αστυνομικούς, πήρε το μωρό της αγκαλιά και άρχισε να τρέχει στον αεροδιάδρομο. Όταν ένας Αστυνομικός κατάφερε να τη ακινητοποιήσει… τον δάγκωσε!

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώληση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Tags :